BKV Futás

#61: Budai kirándulás

2012. május 29. - DangerTotya

 Nagyszabású projektünk kisebb szünet után elérkezett második állomásához, a villamosvonal kiválasztását ezúton is köszönjük a randomszám-generátornak. A nyertes vonal pedig a 61-es lett.

A futás egy kellemes vasárnapi estére esett, utólag rájöttünk, hogy nem túl szerencsés módon, mivel először kivillamosoztunk Hűvösvölgybe, ami a vasárnapi menetrenddel elég sokáig tartott, de 70 perc utazással meg is érkeztünk a starthoz. Gyors zenebeállítás és melegítés után neki is álltunk a futásnak. 

Ahhoz képest, hogy zöldövezetben futottunk, végig betonúton tettük ezt, nem mondanám hogy kellemes érzés volt a végére. Maga a villamosvonal 11 kilométer hosszú, és a nagyrészét lejtős úton kellett megtenni, csak a MOM-park környékén volt egy kisebb emelkedőnk. Így sikerült bőven 5 perc alatti kilométereket hoznunk, az első 3 kilin egyenesen 4:30 körül teljesítettünk. Végül magát a 11 kilométeres villamosvonalat 52:55-ös idővel teljesítettük.

Itt viszont tele energiával nem álltunk meg, és egy Fővám tér-Rákóczi híd-Kopaszi-Gát-Szabadság híd körrel bővítve a futást végül közel 22 kilométerrel zártuk a napot.

Villamosvonal-adatok:

#61: Hűvösvölgy-Móricz Zsigmond körtér

Menetidő: 33 perc

25 megálló - 11 km

Futás adatok:

21,97 km (villamos: 11,1 km)

1:48:11 (villamos: 52:55)

4:55 perc/km (villamos: 4:51perc/km)

Mennyivel gyorsabb a villamos a futóknál? 20 perccel

A bejegyzés trackback címe:

https://bkvfutas.blog.hu/api/trackback/id/tr394553564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása